ERAM Zeta

Menu
Edit Template

Cursos per a centres

Tallers i Optatives de Batxillerat per a instituts i centres educatius

// Learn & Play // // Learn & Play //
// Learn & Play // // Learn & Play //

Optativa de batxillerat

Cobrint l’actual demanda educativa, envers la formació curricular de Batxillerat, instaurat el darrer curs 2022-2023 pel Departament d’Ensenyament, en Cultura Audiovisual i Arts Escèniques.

L’Escola Universitària de les Arts ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona, ha desenvolupat un projecte educatiu, centrat en la pedagogia visual, l’ús de les noves tecnologies aplicades i l’expressió artística, a través de dues propostes formatives; l’Optativa en Comunicació Audiovisual i l’Optativa en Arts Escèniques.

Tallers

ERAM Zeta desenvolupem un projecte educatiu basat en l’ús de les Noves Tecnologies aplicades i les Arts Escèniques, mitjançant l’exploració, la creativitat i el treball en equip.

Per aquest motiu oferim un ampli ventall de Tallers per a realitzar tant a les nostres instal·lacions ERAM com als vostres Centres Educatius. 

Consulteu les nostres propostes de Tallers o si ho preferiu, podem dissenyar un taller a mida segons les vostres necessitats. 

Apunta't

FAQ'S

Per contractar un taller contacteu mitjançant un correu electrònic a steph.watson@eram.cat i organitzarem el taller que millor encaixi amb les teves necessitats.

Per contractar l'Optativa de Batxillerat contacteu mitjançant un correu electrònic a steph.watson@eram.cat i organitzarem una assignatura ben llaminera.

L'Assignatura curricular en Comunicació Audiovisual i Arts Escèniques la podem dur a terme a les nostres instal·lacions ERAM o als vostres centres educatius. 

Contacteu mitjançant el correu electrònic steph.watson@eram.cat i us informarem de l'import total sense cap compromís. 

Busques un regal original?

Sorprèn els teus amics i familiars amb la targeta regal ERAM Zeta!

Regala qualsevol de les nostres activitats, des de tallers creatius fins a cursos professionals certificats pel Departament d’Ensenyament i fes de l’aprenentatge una experiència inoblidable!

M'agradaria estar informat de les novetats

Desplaça cap amunt
×

Tens un dubte?

Som aquí per a ajudar-te 

× Parlem