ERAM Zeta

Menu
Edit Template

Qui som?

ERAM Zeta desenvolupa un projecte educatiu, dirigit a joves preuniversitaris, centrat en la pedagogia visual, l’ús de les noves tecnologies aplicades i l’expressió artística, des d’una perspectiva tècnica i professional. Fomentant la cultura visual, mitjançant una filosofia pedagògica amb valors digitals ètics i sostenibles, amb l’objectiu de proporcionar una experiència creativa saludable i col·lectiva. 

Miquel Bisbe

Director

Steph Watson

Coordinadora

Els professors

Descobreix els docents que formen part de l’Escola Universitària de les Arts ERAM. Darrere un gran talent hi ha un gran professorat!

Cada mestre aporta una valuosa combinació de talent i experiència, compromès a orientar-te cap a l’èxit acadèmic i a inspirar el teu creixement personal i professional. Descobreix-los i experimenta com el seu lideratge excepcional contribueix a crear una comunitat educativa vibrant i enriquidora.

El centre

ERAM Zeta, és un projecte educatiu sorgit l’any 2014 de l’Escola Universitària ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona, pionera a impartir graus universitaris en el camp de les Arts Audiovisuals, les Tecnologies Creatives i les Arts Escèniques.

Factoria Cultural Coma Cros, Carrer Sant Antoni 1, Salt, Girona
Atenció al públic
de 8:30 a 15:00h
Desplaça cap amunt
×

Tens un dubte?

Som aquí per a ajudar-te 

× Parlem