ERAM Zeta

Menu
Edit Template

Linette Mensen

Graduada en audiovisuals i multimèdia a l'ERAM

Trajectòria professional

Artista multidisciplinària, fotògrafa i art-terapeuta. Formada en Audiovisuals i Multimèdia per l’Escola Universitària de les Arts ERAM. Posteriroment, vaig expandir els coneixements cap amb un Postgrau en Art teràpia, Art teràpia Aplicada i Escriptura Creativa. Actualment, treballo la fotografia, les arts plàstiques i la paraula. Soc resident a La Volta on imparteixo tallers i formacions.

Capturant la realitat que m’envolta, em vaig adonar que és una decisió triar què veure i com veure-ho. Es narra una història amb la forma en la qual percebem aquesta realitat, amb l’enquadrament triat, el focus i la intenció darrere, amb un llenguatge molt propi, íntim i únic. Una fotografia amb tot el que és. I tot i compartir realitats, fotografiant el mateix subjecte o acció, la nostra expressió és diferent.

Va ser llavors que vaig entendre la importància de sensibilitzar la meva mirada, fer treball autoexploratori i potencialitat el llenguatge propi i la connexió amb l’altre a través de la imatge. 
Saber retratar sense imposar, sense judici, treure tota la lluentor particular i l’AMOR que resideix en la vida s’ha convertit en la meva missió.

Desplaça cap amunt
×

Tens un dubte?

Som aquí per a ajudar-te 

× Parlem